Misija

Zaokruženom pričom poslovnog savjetovanja klijentima nudimo rješenja u savladavanju poteškoća i stvaramo nove perspektive ka ostvarivanju ciljeva. Od prepreka stvaramo prilike.

Vizija

Naša vizija je postati one stop office;  regionalno prepoznatljiva konzultantska kuća koja klijentima nudi individualni pristup, oslobođen od špranci i šablona, temeljen na znanju, iskustvu, kreativnosti i inovativnosti, uvažavajući pritom vrijednosti profesionalnog pristupa, odgovornosti, povjerenja i pouzdanosti.


O nama

GOYA CONSULTING je poduzeće specijalizirano za pripremu i izradu natječajne dokumentacije za programe koje provode JLS, državne institucije, ministarstva, agencije, HBOR i komercijalne banke,  kao i programe samozapošljavanja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Za naše klijente pratimo natječaje EU fondova, prijavljujemo i izrađujemo poslovne planove i investicijske studije; nudimo kompletnu podršku u prijavi na natječaje za dodjelu bespovratnih sredstava i provedbi projekata.

Osobito zadovoljstvo je pružanje usluge savjetovanja kod pokretanja poduzetničkog pothvata, ali jednako tako i kada poteškoće klijenata u poslovanju, kompetentnim savjetovanjem dovodimo do osmijeha na zadovoljnom licu.

Ako ste strani državljanin ili povratnik u Republiku Hrvatsku i želite pokrenuti poslovnu priču, GOYA CONSULTING nudi kompletnu strategiju za svaki korak uspješne realizacije zacrtanih ciljeva i savladavanja administrativnih barijera.

Imajući u vidu dinamiku i tempo koje nudi suvremeni način življenja, naglasak stavljamo na cjeloživotnom usavršavanju prateći pritom novitete kao i pravnu regulativu u traženju poslovnih rješenja uzimajući u obzir specifičnosti različitih segmenata poslovanja naših klijenata. Zato GOYA CONSULTING ništa ne želi prepustiti slučaju.  Optimizacija potreba i mogućnosti klijenta te transparentnost pokazatelja između traženog, dobivenog i uloženog, nit je vodilja u prihvaćanju svakog novog izazova.

Dobra percepcija Vašeg poslovanja u javnost krajnji je i najbitniji korak prema uspjehu na tržištu. GOYA CONSULTING nudi novu paradigmu marketinških rješenja pritom koristeći najsuvremenije alate i oblike promocije. Kvaliteta Vašeg odnosa sa zainteresiranim javnostima je ogledalo Vašeg uspjeha.

Gradeći partnerski odnos, spremno prihvaćamo svaki izazov i veselimo se budućoj suradnji!